kolarikorjaus

Kolarikorjaus vaivattomasti alueella Turku, Lieto, Raisio, Kaarina ja Varsinais-Suomi

Tarjoamme yrityksille ja yksityishenkilöille laadukkaita ja ympäristöystävällisiä kolarikorjaus- ja automaalauspalveluita. Nykyaikaiset järjestelmät mahdollistavat mahdollisimman lyhyen korjausajan, joten saat auton nopeasti takaisin käyttöösi. 

Erityisosaamistamme on maalausta vaativien korjausten suorittaminen niin että lopputulos vastaa ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään alkuperäistä.

Vaurioitunutta muoviosaa ei välttämättä tarvitse uusia, halkeama tai reikä voidaan korjata mikä säästää myös ympäristöä ja kuluja. Oikein korjattu puskuri vastaa uutta kaikilta osin.

Kolarin sattuessa
Kun kolari tapahtuu, on ensimmäiseksi oltava yhteydessä vakuutusyhtiöön. Sen jälkeen voit olla yhteydessä suoraan meihin. Teemme vahinkotarkastuksen, sekä toimitamme kuvat vakuutusyhtiölle. Vahingon aiheuttaja tekee vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöön. Jos korjauskustannukset ovat kohtuuttoman suuret, vakuutusyhtiö voi päättää tarjoavansa auton lunastusta. Nämä asiat selvitetään yhdessä kanssasi.

Auton kolarikorjaus (normaali kesto 3-5pv)

- Nopea (nykyaikaiset järjestelmämme mahdollistavat nopean korjausajan)
- Laadukas (käytämme laadukkaita ja ympäristöystävällisiä materiaaleja, sekä nykyaikaisia korjausmenetelmiä)

Auton kolarikorjaus sisältö:
- Auton vahinkokartoitus
- Vaurioituneet osat korjataan tai vaihdetaan uusiin
- Pinta käsitellään ja maalataan. Oikea värisävy saavutetaan värikameran avulla.
- Auto viimeistellään ja palautetaan asiakkaalle

YHTEYDENOTTO >>

KOLARIKORJAUS

NC-Kolarikorjaus tarjoaa auton kolarikorjausta, tuulilasinvaihtoa ja automaalausta alueella Turku, Kaarina, Lieto, Raisio ja lähikunnat.