SPECTRAL-MAALAUSMENETELMÄ

 

Tarjoamme automaalaukset Spectral -maalausmenetelmällä alueella Turku ja Varsinais-Suomi.

 

HYÖDYT

 

Innovatiivinen

Spectral -maalausjärjestelmä käyttää edistynyttä teknologiaa, joka on useiden isojen maalaamoiden käytössä maailmanlaajuisesti.

 

Laadukkaat materiaalit

Spectral 2.0 -teknologiassa hyödynnetään useita huippulaadukkaita materiaaleja Euroopan johtavilta toimittajilta. Spectral jalostaa ja kehittää tuotteet laboratoriossa järjestelmään parhaiten soveltuviksi.

 

Edullinen

Spectral 2.0 -teknologia on todella kustannustehokas järjestelmä modernille maalausliikkeelle. Laadukkaat materiaalit ja yksinkertainen prosessi nopeuttavat työn suorittamista ja tuottavat kustannussäästöjä.

 

Joustava

Spectral 2.0 kehittämisessä on otettu huomioon maalareiden ja maalausliikkeiden omistajien yksilölliset tarpeet tuotanto-olosuhteista, korjaustarpeista, sekä henkilökohtaisista mieltymyksistä riippumattta. Järjestelmä soveltuu eri kokoisille kappaleille ja eri sääolosuhteisiin.

 

Kokemus

Spectral 2.0 -teknologiaa on testattu, optimoitu ja kehitetty todella pitkälle maalausvirheiden minimoimiseksi. Tämän johdosta nopeat ja tehokkaat maalaukset ovat mahdollisia silti varmistuen, että prosessi on onnistunut.

 

Koulutus ja tuki

Tarjoamme jatkuvaa koulutusta tuotteisiin ja järjestelmään aina tarpeen vaatiessa. Kerromme uutuuksista ja uusista järjestelmän mahdollisuuksista, kun ne julkaistaan.

OTA YHTEYTTÄ >>